Lg 55uh7507 vs samsung 55ku6472
Ma intereseaza sa stiu care are un panel mai bun. Stiu ca Lg -ul are panel cu 100 HZ despre samsung n am gasit informatia asta. Tv va fi folosit majoritatea timpului pt filme.
Catalogarea unui panel in functie de frecventa de refresh este gresita. Da, este una dintre proprietati insa sunt atatia factori mai nou: input lag, motion blur (timpul de raspuns al pixelilor), posibilitatea de calibrare corecta (culori, temperatura), tehnologia utilizata la fabricatie (LG OLED), motion processing etc, incat producatorii le-au grupat in: PQI (picture quality index) la Samsung, PMI (picture mastering index) la LG etc.
Cei mai modesti nu au astfel de termeni sofisticati.
Din ultimul test, un 32K5502 s-a comportat exemplar la calibrare, mai bine decat un ultra hd de la marcile concurente. Din acest punct de vedere, as recomanda Samsung. Totusi , eu folosesc 43UH7507 si sunt foarte multumit de el.
Vreau sa-ti zic ca la 43UH7507, desktop conectat pe el are un input lag groaznic daca nu este setat pe Game mode. Cursorul mouse-ului are intarziere mare fata de miscarea mainii, fapt ce a dus aproape la renuntarea la televizor, pana mi-am dat seama ca in modul JOC, input lagul se diminueaza dramatic.
Cei mai modesti nu au astfel de termeni sofisticati.
Din ultimul test, un 32K5502 s-a comportat exemplar la calibrare, mai bine decat un ultra hd de la marcile concurente. Din acest punct de vedere, as recomanda Samsung. Totusi , eu folosesc 43UH7507 si sunt foarte multumit de el.
Vreau sa-ti zic ca la 43UH7507, desktop conectat pe el are un input lag groaznic daca nu este setat pe Game mode. Cursorul mouse-ului are intarziere mare fata de miscarea mainii, fapt ce a dus aproape la renuntarea la televizor, pana mi-am dat seama ca in modul JOC, input lagul se diminueaza dramatic.