Receptie emisiuni - Anglia

Ai ceva de spus in legatura cu siteul? Aici e locul.
Post Reply
rocky

Receptie emisiuni - Anglia

Post by rocky »

Sl sunt nou aici si am si eu micva rugaminte sunt undeva prin anglia si vreau sa vad su eu emisiuni din tara in special protv dar nu il pot deschide fiindca imi cere ceva am deschis si ala dar este in chineza sau cam asa ceva .
Merci mult astept raspuns
vanelus

Re: :re

Post by vanelus »

salut,

iti trebuie SopCast care il gasesti pe http://www.sopcast.com, o perioada de o saptamna sar putea sa nu mearga pt ca se lucreaza la server din cate stiu ;)
Razvy

Post by Razvy »

Salut vaneulus .... am o problema, cand incarc HBO sau PROTV, bufferul mi se ridica la 100%, insa ecranul ramane negru si nu se aude nimic?Se pareca nu se conecteaza cu toate ca bufferul e ok! Ai cumva idee de ce?
cIUMEGASTAR

Re: salut

Post by cIUMEGASTAR »

SUNTETI CEI MAI TARI !!! :D ( Alex din Germania)
vanelus

Post by vanelus »

Razvy wrote:Salut vaneulus .... am o problema, cand incarc HBO sau PROTV, bufferul mi se ridica la 100%, insa ecranul ramane negru si nu se aude nimic?Se pareca nu se conecteaza cu toate ca bufferul e ok! Ai cumva idee de ce?
Ns sincer care e cauza dar din pacate am patit si eu pe unele sisteme, incearca daca poti sa faci update la media player, sopcast si browser.
ciucacri

Re:

Post by ciucacri »

buna.am si eu o rugaminte.vreau sa vizionez discovery si-sau national geographic, dar din pacate nici o sansa.ce trebuie sa fac? sunt in belgia, bruxelles
ciucacri

Re:

Post by ciucacri »

ciucacri wrote:buna.am si eu o rugaminte.vreau sa vizionez discovery si-sau national geographic, dar din pacate nici o sansa.ce trebuie sa fac? sunt in belgia, bruxelles
buna.vream sa ti multumesc pentru faptul ca ai luat in considerare dorinta mea.apreciez lucrul acesta...insa o dorinta naste o alta-exista cumva posibilitatea ca posturile prima tv, acasa, national geo si discovery de a fi vazute cu sopcast, vad ca protv ul si hbo pana acum cu ajutorul sopcastului se vad super. multumesc mult
vanelus

Post by vanelus »

Dinpacate momentan doar ProTv si HBO sunt disponibuile prin SopCast ... speram ca in viitor sa fie si celelealte ;)
Post Reply